ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΥΛΙΚΑ:

3 ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
4 ΚΡΟΚΟΙ
1/4 ΚΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΑΧΝΗ
ΣΑΝΤΙΓΥ
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΙΚΕΡ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ (Η ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.
ΆΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ & ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις