ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ



ΥΛΙΚΑ:
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι
4 φλυτζάνια ζεστό νερό
4 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 φλυτζάνια τσαγιού αμύγδαλα
   ΚΑΝΕΛΑ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να ξανθήνει. Το βγάζετε απο τη φωτιά.
Βράζετε το νερό με τα 2 φλυτζάνια ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
Προσθέτετε και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αμύγδαλα ανακατεύετε και ειναι έτοιμος. Πασπαλίζετε με κανέλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις