ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Η ΄΄ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ΄΄
ΥΛΙΚΑ:
500gr ΠΕΝΕΣ
300gr ΜΠΕΊ΄ΚΟΝ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
400ml ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ (ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ)
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ & ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΊ΄ΚΟΝ & ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ (ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ & ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ & ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ κ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΙΣΕΙΣ & ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ & ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ...
ΥΓ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΟ - ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
Σχόλια