ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ




ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ 250gr ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ
500 gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ
4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
1 ΜΙΣΗ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΙ ΨΙΛΟΚΟΜ. ΤΟΜΑΤΑΚΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ:


500gr ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ 40'
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΙΣΟΚΡΥΩΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
 ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ 10' . ΜΟΛΙΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΝΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200c 40' ΣΒΗΝΟYΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ  ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΛΛΑ 10'.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις