ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ




ΥΛΙΚΑ:

  ½ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΝΙΣΕΣΤΕ
2 + 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ

ΚΑΡΥΔΙΑ Η ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ. 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ (ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΚΡΙΣΕΙ.
ΌΤΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ. ΈΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΨΙ & ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ & ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΙΝΕΤΟ Η ΣΕ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ  Ο ΧΑΛΒΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις