ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΟΥ ΆΚΗ



ΥΛΙΚΑ:

2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ (ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ)
2 ΚΟΥΤΙΑ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ZWAN Η ΜΠΕΙΚΟΝ
500gr ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
500gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΥΒΟΥΣ ΚΟΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
400gr ΤΥΡΙ GOYDA


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ



ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ....


ΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις