ΦΑΒΑ




ΥΛΙΚΑ:


500 ΓΡ. ΦΆΒΑ
3 ΜΈΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙΑ
ΜΙΣΉ ΚΟΎΠΑ  ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
ΑΛΆΤΙ ΠΙΠΈΡΙ
ΜΊΑ ΧΟΎΦΤΑ  ΜΑΙΝΤΑΝΌ
ΛΊΓΗ ΡΊΓΑΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΆΒΑ
ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΊΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 3 ΠΟΤΉΡΙΑ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΆΒΑ. ΑΝ ΒΓΆΛΕΙ ΑΦΡΌ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΟΎΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ. ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΉ ΦΩΤΙΆ ΓΙΑ 20-30 ΛΕΠΤΆ. ΑΝ ΠΙΕΊ ΤΟ
 
ΝΕΡΌ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΑΚΌΜΑ
ΣΕ ΜΊΑ ΆΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ
 
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΚΑΙ 
ΣΟΤΆΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΆ ΤΑ 2 ΚΡΕΜΜΎΔΙΑ
ΜΌΛΙΣ ΒΡΆΣΕΙ Η ΦΆΒΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 
ΣΟΤΑΡΙΣΜΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΆΚΙ
 
ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΦΆΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΉ ΦΩΤΙΆ 
ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΤΉ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ 
ΒΡΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΊΠΟΥ ΛΕΠΤΆ. 
ΕΠΊΣΗΣ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΊΓΗ ΡΊΓΑΝΗ, 
ΑΛΆΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙ. ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ, 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ 
ΤΗ ΦΆΒΑ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΧΕΔΌΝ ΑΛΟΙΦΉ
ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΆΒΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΤΟΝ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΈΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΌ ΚΑΙ ΡΟΔΈΛΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΆΚΙ. ΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΕΠΙΠΛΈΟΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις