ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΤΣΑΣ




ΥΛΙΚΑ:

1 ΚΟΥΤΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ
2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ (ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ Η ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ)
5 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΧΑΡΤ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ
ΛΙΓΟ ΡΙΓΑΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΚΕΤΣΑΠ
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

(ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ 7' ΜΕ 10'
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΡΟΔΕΛΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις