ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ

''ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ''



ΥΛΙΚΑ:



ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 3 ΠΑΤΟΥΣ

5 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ
1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ
1 ΒΑΝΙΛΛΙΑ

 ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ

600gr  ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΠΡΩΤΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΈΠΕΙΤΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ, ΤΑ ΑΥΓΑ, ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Ο ΧΥΛΟΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ .

ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180ΟC ΓΙΑ 30-35 ΛΕΠΤΑ, (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 200 gr ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 400gr ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΚΡΕΜΑ.
ΣΙΡΟΠΙ:
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΕ 3 ΠΑΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΣΠΡΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΤΟ ΞΑΝΑΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 3ο ΠΑΤΟ ΚΑΙ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις