ΤΟΥΡΤΑ MOYS BUENO

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΤΑ!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ...ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ...




ΥΛΙΚΑ:

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ :

ΜΟΥΣ BUENO:  

2 ΕΡΜΟΛ
300 ΓΡ. ΜΕΡΕΝΤΑ
4 ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ KINDER BUENO

ΣΙΡΟΠΙ:

1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ .ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΙΣΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕΡΟΣ  ΤΟΥ.
ΣΙΡΟΠΙ:
ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ.
ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΜΑΣ ΣΙΡΟΠΙ, ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΕΡΜΟΛ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΟΥΝ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ BUENO ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ...
      copyright by katia poly

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρονια πολλα! Για πόσα ατομα είναι ειναι η δοσολογία και σε τι νουμερο φορμας? ευχαριστώ πολύ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις