ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ




ΥΛΙΚΑ:


ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ :

1 ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ
400gr ΜΠΑΝΑΝΑ ΧΥΜΟ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΛΑΚΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ

400gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
200 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:


4 ΑΥΓΑ
1ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1/5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
ΛΑΔΟΚΟΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΥ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 200 ml ΧΥΜΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 200gr ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ  ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ
ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ 20' ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 180C  ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ. ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕ.

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις