ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ





ΥΛΙΚΑ:

1kg ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ (ΦΡΕΣΚΑ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΚΑΡΟΤΑ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΤΟ
ΔΥΟΣΜΟ

ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ .ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ (ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΜΕΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ
 ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις