ΖΥΜΗ ΓΙΑ PIZZA 2

ΓΙΑ 2 ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ




ΥΛΙΚΑ:

1kg ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΓΑΛΑ
1 ΝΕΡΟΠΟΤΗΡΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
1 ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ
1 ΚΟΥΤ.ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΔΙ
1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΧΛΙΑΡΙ ΝΕΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 30' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις