ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ (ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ)

ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ
ΠΑΡΤΥ & ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ
ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ...



ΥΛΙΚΑ:

3 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ)
1 1/2 ΚΟΥΤ.ΓΛ. ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΑΥΓΟ
2 ΚΟΥΤ.ΓΛ.BAKIN POWDER
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ 
ΤΟ BAKIN ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ
 ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ 
ΤΟ ΑΥΓΟ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΛΑ
 ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ 
ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ 
ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
 ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ
 ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ & ΑΦΡΑΤΗ.
ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ 30' ΚΑΙ ΤΗΝ 
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΑΤ
 ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ
 ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ
 180c ΓΙΑ 15' ΑΝΑΛΟΓΑ 
ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ.
 ΜΟΛΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ 
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 
ΠΛΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις