ΜΟΥΣ Yogurt Chocolate 'By nina'





ΥΛΙΚΑ: 

1 ΚΟΥΤΙ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE
200gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ:

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΖΕΛΑΤΙΝΗ (1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ)
1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ)
1 ΚΟΥΠΑ ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΥΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ 1/3 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΡΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ Η ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΑΛΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΛΑΣΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΓΩΣΕΙ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ  ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ Η ΣΤΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Η ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις