ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ




ΥΛΙΚΑ:

4 ΑΥΓΑ
3 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
400gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ
3 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΚΑΟ
2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ

ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


3 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΟ
3 ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ

ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ & ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ Β.POWDER TO ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
 ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ
 ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ 
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ
 180C ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ 
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ 
30' ΕΩΣ 40'.ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΙΤΣΕΣ
 ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
 ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 
ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ 6' ΜΕ 7'
  ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ...ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ Η 
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΚΑΙ
 ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ... 
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ EXTRA 
ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ Η ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις