ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ




ΥΛΙΚΑ:

250gr ΡΕΒΙΘΙΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΔΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ & ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.(ΟΧΙ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ  ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ Η (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ) ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ 5' ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΛΑ.

ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΚΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΡΕΒΙΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις