ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ




ΥΛΙΚΑ:

750gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ (ΦΡΕΣΚΟ)
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΧΛΩΡΑ
ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΑΥΓΟ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ
1 ΚΥΒΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

3 ΑΥΓΑ
2 ΛΕΜΟΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ   ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΕΝΑΝ ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΖΟΥΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΧΤΥΠΑΜΕ  2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ  2 ΛΕΜΟΝΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΞΙΝΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ) ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ  Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις