ΤΥΡΟΠΙΤΑΡΙΑ


ΥΛΙΚΑ:

500gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
200gr ΦΕΤΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ( ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ)
ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ 
ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
 ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ
 ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΞΥΔΙ & ΤΟ 
ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ
 ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ
 ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ
 ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΝ 
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 
ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΦΟΥ 
ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ 
ΑΛΕΥΡΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 
ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 
ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΜΙΑ
 ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ 
10' ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ 
ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΠΑΓΚΟ
 ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΛΕΠΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΕΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ Η ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ) ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ 3  ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις