ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ ''ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ'' ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ



ΥΛΙΚΑ:

500gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
220gr ΒΟΥΤΥΡΟ 
1 ΑΒΓΟ
180gr ΖΑΧΑΡΗ 
1 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ B.POWDER ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ
 ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις