ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ




ΥΛΙΚΑ:

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
200gr ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΟΤΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΑΥΓΑ
ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΛΑΔΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30' ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΑΔΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΛΕΜΟΝΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΞΥΝΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις