ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ...



ΥΛΙΚΑ:

250gr ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 KOYT.ΓΛΥΚΟΥ B.POWDER
1/2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
110ml ΓΑΛΑ
ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ
150 gr ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ B.POWDER ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΤΟΥΣ 200C 7' ΜΕ 10'



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις