ΡΟΞΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ






ΥΛΙΚΑ:

750 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 
2 ΑΥΓΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
 ΧΛΙΑΡΟ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ
 ΞΗΡΗ
1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ B POWDER
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

3Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
1 ΦΛ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ
2 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
2 Κ. Σ. ΚΑΝΕΛΑ
1/2 Κ.Γ. ΓΑΡΥΦΑΛΟ
ΤΡΙΜΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

3 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
3 ΦΛ. ΝΕΡΟ
ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:




ΣΕ  ΜΠΩΛ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ
 ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΑΝ ΑΦΡΟΣ,
 ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΑ ΑΥΓΑ
 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ 
ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ
 ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ
 ΛΙΓΟ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛΑΚΙ. ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ 6 ΚΟΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ. ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΛΟ. ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΡΟΛΑ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ.. ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΡΟΞΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ. ΌΤΑΝ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις