ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ





ΥΛΙΚΑ:

1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
6 ΜΙΚΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
2 ΚΑΡΟΤΑ
3 ΠΑΤΑΤΕΣ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕΛΙΝΟ (ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ)
1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
2 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ) ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ...ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΟΝ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C 1 ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ) ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΟ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 15' ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟ.
((ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ!!! ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΘΑ ΨΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ''ΓΛΥΚΙΣΜΑ''...))

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ Η ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις