ΚΡΕΜΑ SERANO ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ (1 ΔΟΣΗ )

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ



ΥΛΙΚΑ:

90gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
85 gr ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ->
( 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ- 85gr ΖΑΧΑΡΗ-25gr ΝΕΡΟ)
25gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ

ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ:
125gr ΝΕΡΟ
75grΖΑΧΑΡΗ

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 124-125 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ SERANO
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΗ) ΚΑΙ ΤΑ 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΕΡΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις