ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΑΣΤΑ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΚΟΛΑΣΗ...





ΥΛΙΚΑ:

200 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
120 gr  ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
50 gr ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
150 gr ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
1 ΜΕ 2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
50 gr ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΦΤΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΡΥΟ, ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 30' ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΕΙΣ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΧΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΑΤ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις