ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΡΕ






ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΑΡΙΝ-ΑΠ
4 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 250 ΓΡ. (ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
2 ½ ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ½ ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
3 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΦΤΕΣ ΚΑΚΑΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ  ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ  ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ.
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ.
ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΕΥΚΟ ΜΙΓΜΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ, ΤΡΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΒΓΕΙ ΣΤΕΓΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις