ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ





ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ:
500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΚΡΑΣΙ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΛΑΔΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΝΚΑΣΕ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΚΑΝΝΕΛΑ-ΔΥΟΣΜΟ
(Η ΜΑΙΝΤΑΝΟ)
ΑΛΑΤΙ - ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
250 gr. ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
250 gr. ΦΕΤΑ


  ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΙΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ .ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ
 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ->ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΕΙ Ο ΚΙΜΑΣ Η ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 15' ΜΕ 20'

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις