ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...



ΥΛΙΚΑ:

1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΝΙΑΚ
1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ
3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ
1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
500 gr  ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΄ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ'

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΧΥΜΟ, ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΤΡΙΦΤΗ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 30 ΕΚ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟ
ΦΥΛΛΟ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.


ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΙ Η ΖΥΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις