ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ









ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:
1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1/3 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ
3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ
1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:

400 gr ΑΝΘΟΤΥΡΟ
100 gr ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΧΥΜΟ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.

ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΤΡΙΦΤΗ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 30 ΕΚ.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ Η ΤΑΡΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 30' ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C

Σχόλια

Ο χρήστης Ariadni St. είπε…
Φαίνεται φανταστική!

http://fetoula.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις