ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ & ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΑ
ΕΥΚΟΛΗ & ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ


ΥΛΙΚΑ:

550 gr  ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
200 gr  ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
2 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ BAKIN POWDER
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
50 gr  ΓΑΛΑ
1 ΚΡΟΚΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ BAKIN  ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ 10' ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ) ΓΙΑ 30'

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις