ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ




ΥΛΙΚΑ:

700 gr  ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ
30 gr. ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ
200 ml ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ, ΧΛΙΑΡΟ
120 gr ΒΟΥΤΥΡΟ 
180 gr. ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
4 gr. ΜΑΧΛΕΠΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
2gr. ΜΑΣΤΙΧΑ, ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 15 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
60 ML ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
60 gr. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
200gr. ΜΠΙΣΚΟΤΑ oreo ή γεμιστά με γεύσεις
150 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
100 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
20-30 ΓΡ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΡΙΞΤΕ ΣΕ ΜΙΑ  ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΑ ΑΥΓΑ (ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΙΝ) ΤΟ ΜΑΧΛΕΠΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ (ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΜΕ ΛΙΓΟ. ΖΑΧΑΡΗ) ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ). ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.
ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΖΟ ΓΙΑ 10΄, MΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΖΥMΗ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΣΩMΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ, ΠΛΑΣΤΕ ΤΗ ΖΥMΗ ΣΕ µΙΑ µΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΕ ΕΝΑ MΠΟΛ. ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΖΥMΗ ΣΕ ΖΕΣΤΟ MΕΡΟΣ MΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ. ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ . ΤΡΙΨΤΕ ΤΗ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ. ΣΕ ΕΝΑ MΕΓΑΛΟ MΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ MΑΖΙ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ. ΚΟΨΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗ ΖΥMΗ ΣΕ 3 ΙΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΚ. ΑΠΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΤΟ 1 / 3 ΑΠΟ ΤΟ MΕΙΓMΑ ΤΗΣ ΓΕµΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΛΙΞΤΕ ΤΟ ΣΕ ΡΟΛΟ. ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ MΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΖΥΜΗΣ. ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΡΟΛΩΝ MΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΕ ΠΛΕΞΙΔΑ. ΣΤΡΩΣΤΕ MΙΑ ΛΑMΑΡΙΝΑ ΦΟΥΡΝΟΥ MΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ. ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.
ΠΡΟΘΕΡMΑΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 °C, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΨΗΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. ΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΑMΑΡΙΝΑ ΣΤΗ MΕΣΑΙΑ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ 170 °C, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 35΄-40΄. ΑΠΟΣΎΡΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ.

ΒΓΑΖΕΙ 5 ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕΓΑΛΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις