ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ



ΥΛΙΚΑ:

1 kg ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
1,5 kg ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
1/4 ΚΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΟΥΤ. ΠΕΛΤΕ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΣΙΑΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ  ΚΑΙ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 40' ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ  (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ) ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΝΑΚΕΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις