ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΠΑΜΑ





ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ 
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...

ΥΛΙΚΑ:

2 ΜΙΚΡΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΑΧΑΝΑ
800gr ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ (ΣΠΑΛΑ Η ΛΑΙΜΟ)
1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΝΕΛΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ  ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ  (ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ) ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...
(ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις