ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ






Η ΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ
 ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΛΩΜΕΝΗ  .....

ΥΛΙΚΑ:

500 gr ΓΑΡΙΔΕΣ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΑΜΠΟΥΚΑ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΡΑΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ 1' ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ  ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 2' ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2' ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ  ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ ΜΟΛΙΣ ΜΕΛΩΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
τι ειναι η σαμπουκα?

Δημοφιλείς αναρτήσεις