TOYRTA SNIKERS



ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ 

ΥΛΙΚΑ:

2 ΚΟΥΤΙΑ ΜΟΡΦΑΤ
200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
150 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
150 gr  ΦΥΣΤΙΚΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ:

250 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
150 gr  ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
50 gr ΒΟΥΤΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ  ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ Κ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ) ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΠΟΤΕ ΚΡΥΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ (ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ) ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ .ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΣ 2ΜΟΡΦΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΩΣ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΑΨΕΙ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ  ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΟ ΞΑΝΑΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ  ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ...

by katia poly

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις