ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ




ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ...

ΥΛΙΚΑ:


250gr ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
200gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
150gr  ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
500gr ΦΑΡΙΝΑ
ΑΛΑΤΙ

ΓΕΜΙΣΗ:

300gr  ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΑΥΓΟ
ΠΙΠΕΡΙ Η ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΑ

1 ΑΥΓΟ
ΝΕΡΟ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΛΑ Κ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ
ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ Κ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ..

ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ



ΤΑ ΑΡΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ 
ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις