Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

0

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ( 1 ΔΟΣΗ )

Posted in ,


ΥΛΙΚΑ:

3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΛΑΤΙ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ.

0 σχόλια: