ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ...








ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ:

500  gr. ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
200 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 ΓΡ. Η 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
1 ΣΦΗΝΑΚΙ ΡΑΚΗ Η ΤΣΙΠΟΥΡΟ
1 Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

500 ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΑ
250 ΓΡ. ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
150 ΓΡ. ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ  ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ
ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Σ᾿ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΚΗ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ. Σ᾿ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΕΙΓΜΑ.
ΣΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ, . ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ   ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ Μ᾿ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΦΥΛΛΟ, ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ.
ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200°C, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις