ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ






ΥΛΙΚΑ:

500 gr ΦΑΡΙΝΑ
250 gr ΒΟΥΤΥΡΟ
3 ΑΒΓΑ 
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 
1 Κ Γ B.POWDER 
4 ΒΑΝΙΛΛΙΕΣ 
4 Κ. Σ. ΚΑΡΥΔΟΨΥΧΑ 
4 Κ. Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ 
4 Κ.Σ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΨΙΧΑ 
4 Κ. Σ. ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ 
200 gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ 
1 Κ. Γ. ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 
1 Κ. Γ. ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 
1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ (ΜΑΛΑΚΟ, ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ. 
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. 
ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΣΜΑΤΑ. 
ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ B.POWDER. 
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΧΥΜΟ-ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ. ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ. 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΘΟΥΜΕ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ Η ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΣΕ (ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ) ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50' ΜΕ 55΄.
ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις