Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

0

ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Posted in
ΥΛΙΚΑ:



1.5 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1-2 ΑΥΓΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



ΈΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΩΛ ΤΑ ΑΥΓΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ Η ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 
ΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΕΙ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ
 ΧΡΩΜΑ ΜΠΕΖ ΠΡΟΣ ΚΑΦΕ.ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΓΡΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟ 
ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ
 ΑΠΟΤΟΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΥΓΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΥΡΙ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

0 σχόλια: