Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

0

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Posted in , ,
ΥΛΙΚΑ:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΛΑΖΑΝΙΑ
1kg ΚΙΜΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΛΑΔΙ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΚΑΝΕΛΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΕΡΙ
ΔΥΟΣΜΟΣ
ΖΑΧΑΡΗ


ΜΠΕΣΑΜΕΛ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

videoΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ 5' ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ 10' ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ (ΒΛΕΠΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΙΜΑ ΞΑΝΑΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΖΑΝΙΑ ΞΑΝΑΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΙΜΑ ΞΑΝΑΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΛΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΗΧΟ ΤΑΨΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ 10' ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 200C ΣΕ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΤΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10' ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΑΨΙ  ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ Η ΜΠΕΣΑΜΕΛ. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

0 σχόλια: