Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

0

ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

Posted in ,
ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

5 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΟΥΤ.ΓΛ. BAKIN POWDER
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1/3 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ:

600gr ΓΑΛΑ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ  ΚΟΥΣΤΑΡ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ
40GR ΒΟΥΤΥΡΟ
200γρ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
250gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΑΝΤΥΓΙ



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
200gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100gr ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
100gr ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ BAKIN KAI TO ΓΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΣΕ 28ΑΡΙ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180C ΓΙΑ 30'-35'.ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΠΑΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΖΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ.ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ .
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ: ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ...ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ...