Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

0

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

Posted in ,

ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!

ΥΛΙΚΑ:

1 Lt ΓΑΛΑ
250gr ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
5 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ
ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ
 ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ & ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ...ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΡΥΟ ΜΕ
 ΚΑΝΕΛΑ..


ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑ Η 150gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η 2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ.. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΣΤΙΧΑ Η ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ...