CUP CAKES ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ frosting ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΡΥΔΙ

ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΕΚΑΚΙΑ 
ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!  
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ...





ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΑ CUP CAKES:

130 gr ΖΑΧΑΡΗ 
70 ml ΓΑΛΑ  
150 gr  ΒΟΥΤΥΡΟ 
200 gr ΦΑΡΙΝΑ
80 gr ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ  
3 ΑΥΓΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Η ΕΣΑΝΣ

ΓΙΑ ΤΟ FROSTING  (ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ): 

250 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 
500 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
2 ΚΟΥΤ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ: 

ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ  ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ  ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ. 
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. 
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ. 
ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ CUP CAKES , ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ. 
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 3/4 ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ CUP CAKE.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΣΤΟΥΣ 180C, ΓΙΑ 15’. 
ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΥΔΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις