ΤΟΥΡΤΑ BUENO 2
ΥΛΙΚΑ:
1 ΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
4 ΠΑΚΕΤΑ BUENO
1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΡΑΛΙΝΑ 400 gr
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 600 gr
ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 600 gr
(ΣΤΟΊΣΜΑ 1 ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
1 ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ )
ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΚΑΣ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΓΙΑ ΒΑΣΗ . ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ BUENO KAI ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ (ΚΡΑΤΑΤΕ 2 ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ) ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ.
ΞΕΦΟΡΜΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ BUENO ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ
Σχόλια