ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ (ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ)

ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ 

ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ (1ΔΟΣΗ)


ΥΛΙΚΑ:

100gr ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
50gr ΝΙΣΕΣΤΕ
50gr ΑΛΕΥΡΙ (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ)
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ( 1 ΔΟΣΗ )

ΥΛΙΚΑ:


3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΛΑΤΙ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΚΡΕΜΑ SERANO 1 ΔΟΣΗ



ΥΛΙΚΑ:

90gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
85 gr ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ->        
( 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ- 85gr ΖΑΧΑΡΗ-25gr ΝΕΡΟ)
25gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ:
125gr ΝΕΡΟ
75grΖΑΧΑΡΗ

500 gr ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

 & 400 gr ΣΑΝΤΙΓΥ ΦΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ & ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΧΙΟΝΙ & ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ & ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.ΣΤΟΥΣ 180c
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ:

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ SERANO:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ
 ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 124-125 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ SERANO

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΗ) ΚΑΙ ΤΑ 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΕΡΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.


& ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΕ 3 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ & ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡ. SERANO ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΞΑΝΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ & ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ & ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ & ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις