ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ


 ΥΛΙΚΑ:

1.200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ 10gr ΖΕΛΑΤΙΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΓΛΥΚΟΖΗ
1/4 ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
(ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ )


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:




Σ' ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ Η ΓΛΥΚΟΖΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.  
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΕΚΕI ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΕΙ.ΈΠΕΙΤΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ. ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΗ  ΑΧΝΗ   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ. Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ , ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις