ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να ξανθήνει. Το βγάζετε απο τη φωτιά.
Βράζετε το νερό με τα 2 φλυτζάνια ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
Προσθέτετε και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αμύγδαλα ανακατεύετε και ειναι έτοιμος. Πασπαλίζετε με κανέλα.
Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να ξανθήνει. Το βγάζετε απο τη φωτιά.
Βράζετε το νερό με τα 2 φλυτζάνια ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
Προσθέτετε και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αμύγδαλα ανακατεύετε και ειναι έτοιμος. Πασπαλίζετε με κανέλα.
Σχόλια