ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ:
1kg ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ( ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΙΦΤΗ)
1 ΜΙΣΗ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΡΥΖΙ (ΓΛΑΣΕ)
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΝΕΛΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΡΙΒΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΟ ΡΥΖΙ & ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΤΡΩΝΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ( ΦΥΛΛΟ- ΛΑΔΙ-ΦΥΛΛΟ)ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ & ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ & ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ ΣΑΝ ΧΙΟΝΙ & ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 180C ΓΙΑ 45΄ ΠΕΡΙΠΟΥ...
ΥΓ.
Η ΈΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ & ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ & ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....
Σχόλια